Model


Marjo Potma - Ruimtelijk - Model
Marjo Potma - Ruimtelijk - Model

Model in brons

Serie model studies van 1 meter hoog in klei.

Kastje


Marjo Potma - Ruimtelijk - Kastje
Marjo Potma - Ruimtelijk - Kastje

Marjo Potma - Ruimtelijk - Kastje

Klein kastje welke kan veranderen van vorm door het uit te klappen.

Gordijnkast


Marjo Potma - Ruimtelijk - Gordijnkast

Voor een particuliere opdrachtgever maakte Marjo Potma een ontwerp voor een kast in de sfeer van een theater. Het is een smalle hoge houten kast. In het uiteindelijke ontwerp is het de bedoeling dat er twee van deze kasten gemaakt worden, geplaatst aan de zijkanten van een kleine ruimte zoals de gordijnen bij een theater. 

Theatertje


Marjo Potma - Ruimtelijk - Theatertje

In opdracht van een theater heeft Beeldend kunstenaar Marjo Potma een ontwerp gemaakt en uitgevoerd voor een ruimtelijk object waarin de flyers voor het komende programma van het theater gepresenteerd kunnen worden. Het kunstobject is een klein "theatertje“ Op een kleine ronde houten "theatervloer" (de sokkel voor het geheel) staan enkele zwarte coulissen. Tussen deze coulissen staat (ligt) het komende aanbod voor het hoftheater klaar (“om op te treden”) in de vorm van flyers welke in kleurrijke bakjes liggen. Deze bakjes worden op een speelse manier tussen de coulissen geplaatst. Het "theatertje" word compleet gemaakt door twee op houten panelen beschilderde theatergordijnen.

Portretten


Marjo Potma - Ruimtelijk - Portretten
Marjo Potma - Ruimtelijk - Portretten

Serie portretten op ware grote in klei.

Menselijk bankje


Marjo Potma - Ruimtelijk - Menselijk bankje

Dit bankje ontwierp Marjo Potma naar aanleiding van een prijsvraag van een grote meubel keten. Het is een schets voor een bankje in de vorm van 3 mensen die heel knus bij elkaar zittend een bankje vormen. De "armen en benen", poten van het bankje kunnen uitgevoerd worden in hout of metaal. Het zit gedeelte kan uitgevoerd worden in stof of leer