Over mij

Het landschap of landschapselementen zijn voor mij als beeldend kunstenaar, steeds terugkerende thema's in mijn vrije werk. Nu zijn dit voornamelijk schilderijen, maar na mijn eindexamen aan de kunstacademie heb ik zowel twee- als driedimensionaal gewerkt met diverse materialen in verschillende disciplines. (zie ook 'CV')

Ik observeer en ervaar het landschap tijdens mijn vele wandelingen. Later in mijn atelier combineer ik deze landschappen met mijn eigen beleving en ervaringen en laat zo een nieuw landschap ontstaan. Zelf ben ik erg onder de indruk van Noordelijke landschappen en heb ik naar aanleiding van verschillende reizen diverse schilderijen gemaakt.Kinderen anders naar hun omgeving laten kijken
Als beeldend kunstenaar heb ik voor basisscholen, middelbare scholen, bijzonder onderwijs, centrum voor de kunsten, bedrijven, gemeentes, festivals en andere doelgroepen al diverse kunstprojecten ontwikkeld en uitgevoerd. In overleg is een kunstproject op maat voor een bijzondere gelegenheid ook mogelijk.

Beroeps kunstenaar in de klas
Graag wil ik leerlingen anders naar hun omgeving laten kijken en hun op een plezierige en creatieve manier daarop laten reageren. In deze workshops laat ik de kinderen zoveel mogelijk vrij om vanuit hun eigen fantasie te werken. Wie het nodig heeft zal ik op gang brengen en licht sturen. Door de plaats en de deelnemers is elke kunst workshop uniek. Als beeldend kunstenaar heb ik in mijn vrije werk een grote passie voor landschappen en/of landschapselementen, maar ik laat mij ook graag uitdagen door andere thema's in diverse disciplines. (zie ook 'Educatieve kunst projecten').

Kunstworkshop op verzoek
Alle kunstprojecten kunnen in overleg aangepast worden aan uw vraag. Een nieuw project op verzoek is ook mogelijk. U kunt hiervoor vrijblijvend contact voor opnemen via de mail.